Тел. 0894001105

Произведена в Германия

Безплатна доставка над 49 лева

5 фактора, които да имате предвид при закупуване на първата си менструална чашка (и обикновено никой няма да ви каже за тях)

MeLuna Предимства
Menstrualna chashka faktori pri pokupka

Изберете менструална чашка, която е лесна за употреба…

  • На първо място тя трябва да е достатъчно удобна. Твърдостта на чашката не трябва да създава усещане за натиск, но в същото време трябва да е достатъчно твърда, за да се отваря бързо и лесно (и да прави вакуум);
  • Не трябва да протича. Чашката ви може да пропуска, ако не е избран правилният размер и/или не е направила вакуум;
  • За да е удобна, менструалната чашка трябва да може лесно да се почиства както в домашни условия, така и когато сте в движение;
  • Трябва да е правилният размер. Което ни води към втория фактор…

Изберете подходящия размер

Универсалният размер не е най -добрият вариант…. Изборът на подходящ размер прави менструалната чашка сигурна, удобна и лесна за употреба. В Me Luna вярваме, че всяка жена е различна. Затова се произвеждат 4 размера менструални чашки (S, M, L, XL) плюс по – късите им версии (Shorty S, Shorty M, Shorty L, Shorty XL). Различните ни размери събират между 15 и 42 мл. менструална кръв (избягвайте чашки с капацитет под 20 мл., освен ако не сте на възраст под 20 години с много слаб менструален поток). Пълна информация за размерите и стъпките как да определите своя размер, можете да откриете на тази страница.

В повечето случаи меката чашка не е по – добрият избор….

Напротив, колкото е по – твърда една менструална чашка, толкова по – лесно и бързо ще се отваря и ще залепва за вагиналните стени, образувайки вакуум. Чашките Me Luna се произвеждат в три различни степени на твърдост: класик, спорт и софт. Всяка от тях е съобразена с моментното ви физическо състояние, начин на живот и индивидуални нужди. Затова сме сигурни, че имаме Вашата чашка. Вижте коя менструална чашка е подходяща за Вас – меката, класическата или спортната.

Заложете на марка с история

Обмислете покупка на марка менструални чашки, които имат международни сертификати за качество и се продават на световния пазар поне от няколко години. Така можете да сте сигурни, че купувате безопасен продукт с високо качество. Пример за такива марки, които се продават в България са Me Luna (произвеждани от 2009 г.), Organicup (2012) и Lily cup (2012).

Вижте какво казват другите

Попитайте приятелка, проверете онлайн в социални мрежи, сайтове и форуми за това, какво казват другите за продуктите. Вземете предвид основно мнения от жени, вече закупили и ползващи менструална чашка. Големият брой доволни клиенти предполага качествен, лесен за употреба продукт. От друга страна, подходете с предпазливост, ако отзивите за съотвената чашка са преобладаващо негативни или въобще няма такива.

Нашият съвет – съберете информация и действайте

Без значение коя марка менструална чашка изберете, не отлагайте покупката си. Сравнете, изберете и към менструална чашка преминете 😊


Полезни линкове:

Безплатна Доставка над 49 лв.

MeLuna.bg 2015 – 2024: Всички права запазени.