Тел. 0894001105

Произведена в Германия

Безплатна доставка над 49 лева

Мнения от клиенти за менструална чашка MeLuna

9/10

Знаете ли, че 9 от 10 жени, които са пробвали менструална чашка, остават доволни, ще продължат да я използват и биха я препоръчали на приятелки. В резултат получаваме над 90% положителни отзиви от клиенти. Прочетете по – долу някои от мненията за менструална чашка Me Luna.

Снимка-Мелуна-Цветя
Чашката е страхотна. Това е една от най-смислените ми покупки в последните няколко години. Отне ми два дни, за да се науча да я ползвам правилно. В момента, в който разбрах как се поставя, вече не изпитвах никакви притеснения, че ще пропусне. В най-интензивните си дни бях на плаж и се къпах.
Снимка-Мелуна-Цветя
Страшно доволна съм от тази чашка. Не съм имала затруднения с поставянето или с изваждането. Препоръчвам на всички дами да не се колебаят.
Снимка-Мелуна-Цветя
Изключително съм доволна от чашките – оказаха се още по-удобни и ефективни за употреба от очакваното, комплектът от два размера е добър избор и за проба, и за последваща употреба в различните дни от цикъла.
Снимка-Мелуна-Цветя
За първи път купувам подобен продукт и останах очарована от усещането за мекота и чистота, прекрасно допълнение към менструалната чашка за всеки случай или просто за ежедневна употреба извън дните на менструация.
Снимка-Мелуна-Цветя
Надеждно и много удобно средство. Останах много приятно изненадана. След няколко тренировки се свиква с поставянето и след това няма никакви проблеми. Съветвам дамите, които се колебаят,да си купят обезателно- няма да сбъркат. И да не се отказват. Има достатъчно информация и видеоклипове в интернет пространството, които са много полезни относно поставянето, защото това е по-специфичната част и леко изнервяща в началото.
Снимка-Мелуна-Цветя
Впечатлена съм! Лесна за употреба и много удобна. Усещането за чистота и комфорт е неописуемо. Съжалявам само, че не съм се сдобила с чашката по - рано! Момичета не се чудете, а пробвайте.
Снимка-Мелуна-Цветя
Страшно доволна съм. Това са най - смислено похарчените пари в моя живот.
Снимка-Мелуна-Цветя
Супер е shorty-то! Още от пръв поглед се харесахме.
Снимка-Мелуна-Цветя
Това е втората ми чашка и съм страшно доволна. Първата я купих от Алиекспрес, но беше отвратителна и изкарах с нея 2 дни. Реших да пробвам Sport (M размер) с ринг и се чувствам сигурна с нея. Не я усещам. Много съм доволна от моята Me Luna и се надявам и занапред да е така.
Снимка-Мелуна-Цветя
Снимка-Мелуна-Цветя
Чашката е уникална, много практична, икономична и най вече е много по здравословно. Препоръчвам я с две ръце, съжалявам само че по рано не се реших да си купя. Забравете предразсъдъците и опитайте.
Снимка-Мелуна-Цветя
Много полезен продукт! Ясно и точно се определят нужните характеристики!
Снимка-Мелуна-Цветя
Много бърза доставка. Продуктът е изключително добър, интелигентно разработен и иновативен. С много добро обяснение за приложение. Лесен за употреба и високоефективен. Благодаря сърдечно!
Снимка-Мелуна-Цветя
Продуктът и идеята са супер, само тънкостта е, че ако не се сложи както трябва – пропуска. Иначе бих я препоръчала на дамите.
Снимка-Мелуна-Цветя
Снимка-Мелуна-Цветя
Много съм доволна.
Снимка-Мелуна-Цветя

Искате да прочетете мнения от клиенти за конкретен продукт? Отидете на страницата на избрания от вас  продукт и кликнете на полето озаглавено „Отзиви“. Мненията в сайта са оставени изцяло от наши клиенти, които вече са закупили съответния продукт. 

MeLuna.bg 2015 – 2024: Всички права запазени.