Тел. 0894001105

Менструалната чашка произведена в Германия

Безплатна доставка над 49 лева

3 Причини да вземем MeLuna с нас на плажа това лято

Употреба
MeLuna на плажа

Менструацията е естествен процес, който се случва дори и… на плажа. Всички си имаме свой собствен начин за справяне с “онези дни”. Не, в тази статия няма да ви дадем съвети как да отложите менструацията си и няма да ви препоръчаме да си останете вкъщи. Защо? Защото годината е 2021 – ва и трябва да се възползваме от иновациите, да ги караме да работят в наша полза. Ето и нашите 3 причини да предпочетем MeLuna на плажа, в басейна и във водата – кратко и ясно:

Невидима защита

Менструалната чашка се поставя във вагината. Това значи, че забравяме за крилца, конци и онези тъмни шорти, които си бяхме приготвили за плажа.

Плуваме и влизаме във водата без притеснение

Ако употребяваме тампони или дамски превръзки, то е необходимо да ги сменяме след всяко влизане във водата. Това се дължи на абсорбирането на вода от тези продукти и освен, че е некомфортно, може да предизвика инфекции и усложнения. Какво е по – различното при менструалната чашка? Тя не абсорбира, а събира менструалната кръв. Когато поставите MeLuna, тя формира вакуум и пълно уплътнение на вътрешната среда. Което пък значи, че не е необходимо смяна/почистване след всяко влизане във водата.

Това не е някакъв маркетингов трик, а работещо решение

Много жени, вероятно и ваши приятелки и познати вече използват MeLuna на плажа. Това сочат нарастващите ни продажби през лятото, личен и споделен опит от наши клиентки. Ето един конкретен отзив за MeLuna, който описва добре приложението ѝ на плажа:

Чашката е страхотна. Това е една от най – смислените ми покупки в последните няколко години. Отне ми два дни, за да се науча да я ползвам правилно. В момента, в който разбрах как се поставя, вече не изпитвах никакви притеснения, че ще пропусне. В най – интензивните си дни бях на плаж и се къпах.”

Научи повече за MeLuna сега

  1. Какво е менструална чашка
  2. Начин на употреба
  3. Избор на размер

Свързани продукти

Цена на доставката: 4,90 лв.

Безплатна Доставка над 49 лв.

MeLuna.bg 2015 – 2021: Всички права запазени.