Тел. 0894001105

Менструалната чашка Made in Germany

Безплатна доставка над 49 лева

Видове размери менструални чашки MeLuna

Употреба
Менструална чашка MeLuna лого

Защо е важно да изберем правилен размер?

Правилно избраният размер осигурява удобство и комфорт, ефективност и сигурност. При правилно избран размер не трябва да има протичане и дискомфорт. Понякога ако чашката е твърде малка, то тя няма да уплътнява достатъчно. Ако пък чашката е в сгънато положение във вагината, значи тя е твърде голяма за вас. Затова избора на размер е много важен.

Какви са размерите на MeLuna?

Девизът на MeLuna е “защото всяка жена е различна”. Ето защо MeLuna е налична в 8 различни размера: S, M,L,XL, както и MeLuna Shorty S,M,L,XL.

Любопитен факт: MeLuna S и MeLuna Shorty S са сред най – малките менструални чашки в света, а MeLuna XL е сред най – големите.

Количеството кръвозагуба се определя от силата и продължителността на менструалният поток. При нормална менструация се отделят между 50 и 100 мл. по време на целия менструален цикъл. Затова нека видим вместимостта на различните размери чашки в милилитри:

Размери МеLuna и MeLuna Shorty с накрайник топче

Как да определим кой размер е подходящ?

Изборът на правилен размер се определя от няколко фактора, като възраст, брой вагинални раждания, височина и структура на тялото. Нека ги разгледаме ето тук.

Цена на доставката: 4,30 лв.

Безплатна Доставка над 49 лв.

MeLuna.bg 2015 – 2021: Всички права запазени.