Тел. 0894001105

Произведена в Германия

Безплатна доставка над 49 лева

Видео отзив и разопаковане на менструална чашка Me Luna от Millita – фотограф, блогър и пътешественик

Употреба
Видео отзив на менструална чашка

Много, ама много ни е приятно да чуваме вашите отзиви относно опита ви с менструалните чашки. Затова и ви питаме след всяка покупка, дали сте доволни от поръчката и продукта. Днес обаче ще ви представим един по – различен отзив, направен от една млада и успешна фотографка на име Millita. В това видео ревю ще разберете какво е менструална чашка, кои са най – лесните начини за поставяне и какъв е нейният индивидуален опит през годините. Повече за Millita можете да научите в текста по – долу, а сега вижте видеото:

Коя е Millita?

Millita е пътешественик, мечтател, фотограф и блогър. Освен това тя е млада, успешна и усмихната (ще знаете това, ако сте изгледали видеото). Повече за нея и с какво се занимава можете да прочетете в нейния блог – BeyondMillita.net.

Какъв е нейният опит с менструалната чашка?

Millita използва менструална чашка от 2016 г. Пак оттогава е и нейната статия: Girly talk: Първа среща с менструална чашка. Година по – късно публикува и втора статия: Менструална чашка – 1 година по – късно. А вие готови ли сте да пробвате менструална чашка Me Luna?

Безплатна Доставка над 49 лв.

MeLuna.bg 2015 – 2024: Всички права запазени.