Тел. 0894001105

Произведена в Германия

Безплатна доставка над 49 лева

Техники на сгъване на менструална чашка

Употреба
Техники на сгъване на MeLuna

С течение на времето ще намерите най – удобните техники на сгъване/поставяне на Me Luna. Някои жени предпочитат менструалната им чашка да е много близо до шийката на матката, а други да е по – близо до входа на вагината. MeLuna не трябва да се поставя твърде близо до входа на вагината, тъй като това може да предизвика дискомфорт при сядане. Проверете дали чашката се е отворила напълно след поставяне, за да избегнете протичане. Може да го направите като завъртите леко чашката, или като прокарате пръст по ръба и, който е залепнал за стените на влагалището.

Поставяне на менструална чашка

За да поставите менструалната чашка, тя трябва да е сгъната. След поставянето ѝ, тя се отваря във вагината. Има много вариации на сгъване, но ние ще ви покажем като пример три от най – често използваните:

  • Сгъване във формата на буквата „С“: най – популярният начин на сгъване. Сплескайте чашката и сгънете двете страни във формата на „С“;
  • Сгъване с натискане надолу: Основният плюс на този метод е, че задържа повече въздух и позволява по – лесно отваряне и формиране на вакум. Натиснете края на Me Luna с 1 пръст и сгънете двете страни около натиснатия край;
  • Сгъване във формата на буквата „S“: Подходящ метод за по – големи размери като Me Luna L и Me Luna XL. Сплескайте менструалната чашка и сгънете двата ѝ края във формата на S.
Видове сгъвания на менструална чашка MeLuna

Безплатна Доставка над 49 лв.

MeLuna.bg 2015 – 2024: Всички права запазени.