Тел. 0894001105

Произведена в Германия

Безплатна доставка над 49 лева

Магистър – фармацевт Димитринка Станева представя менструална чашка Me Luna

Партньорства
Магистър фармацевт представя MeLuna

Благодаря за възможността да представя един интересен продукт за дамите – менструалните чашки Me Luna.

Още от първите им дни при нас в аптеки Фрамар, клиентите от женски пол проявяват голям интерес към тях. Те харесват нестандартния им подход, както и близкия поглед върху един сериозен дамски проблем – дните на цикъла. Специфичен, защото всяка жена е различна, както е девизът на немската компания.

Менструалната чашка Me Luna е иновативен продукт за интимна хигиена и много удачна алтернатива на дамските превръзки и тампони. Различното в случая е, че тя не абсорбира менструалната кръв, а я събира. При поставяне Me Luna прилепва към стените на влагалището, формира вакуум и постига пълно уплътнение на вътрешната среда. Осигурява хигиена и комфорт на дамите, сравнен със стандартните тампони или превръзки.

Кои са предимствата на Me Luna?

С чашката може да се спортува, плува, да се влиза във вана или да се посещава спа. Me Luna е особено предпочитан избор на много жени през лятото – тя осигурява невидима защита дори на плажа. Чашката е напълно скрита, удобна, компактна, лесна за използване. Кръвта се събира в чашката, като на всеки 4 -10 часа трябва да се излее, измие се с вода и да се постави отново (при нужда).

От какъв материал е изработена менструалната чашка?

Менструалната чашка е предвидена за многократна употреба. Тя замества до 1100 броя превръзки или почти 10 години време.

Me Luna е произвеждана  в Германия от мек, медицински материал, наречен термо-пластичен еластомер (TPE). Този материал е одобрен за производство на медицински продукти, често използван за накрайници за бебешки бутилки и биберони.

Защото всяка жена е различна!

Чашките Me Luna са налични в различни размери – S, M, L,XL и Shorty. Всяка  дама може да избере най-подходящия за нея. Проблемът  на дамите с обилен менструален цикъл, е решим, защото Me Luna XL събира до 42 мл. течност.

Чашката осигурява продължителна защита – може да бъде в тялото до 10-12 часа.

За разлика от тампоните, поставянето на Me Luna във влагалището не предизвиква чувство на сухота и вътрешен дискомфорт. Всички менструални чашки Me Luna са веган и не съдържат животински суровини.

Безплатна Доставка над 49 лв.

MeLuna.bg 2015 – 2024: Всички права запазени.