Тел. 0894001105

Произведена в Германия

Безплатна доставка над 49 лева

Искате ли да засадите дърво? Просто използвайте различна интернет търсачка.

Други
  • Време за четене: 3 минути;

Проблемът – климатичните промени…

Промяната в климата и глобалното затопляне са проблем, на който трудно можем да намерим решение. Това е така, защото с всяко малко нещо което правим в ежедневието си, оставяме отпечатък върху околната среда. Сутрешното ни кафе, дрехите, които носим, всеки пропътуван километър с моторно превозно средство – всичко това добавя повече въглероден диоксид към атмосферата. Нямаше да е толкова трудно, ако трябваше да променим само един елемент от личния си живот. Трябва да променим обаче целия си начин на живот и това е стресиращо.

Решението е в детайлите…

Само ако можеше всички тези малки ежедневни действия, които правим, да не влошават, а да подобряват ситуацията с околната среда. Всъщност една компания се опитва да направи точно това. Ecosia е интернет търсачка, която дарява поне 80% от печалбата си за засаждане на дървета (според техния уебсайт към момента на писане на тази статия е засадила 128 286 174 дървета). Лесно, колкото повече търсения, толкова повече засадени дървета…..

Менструалната чашка е още едно такова решение…..

Me Luna е за многократна употреба и намалява значително отпадъците и отпечатъка, който оставяме върху околната среда. Всъщност една чашка замества между 500 и 1100 дамски превръзки и тампони. Една менструална чашка би била отговорна за приблизително 0,4% от отпадъците, които дамските превръзки за еднократна употреба биха произвели за период от 10 години ( или 6% от отпадъците, които биха произвели тампоните). В добавка към това, Me Luna Natural е първата в света менструална чашка, произведена с добавки от традиционни женски билки и рециклирани материали. Научете повече за менструални чашки Me Luna и Me Luna Natural:


  • Не знаете какво е менструална чашка? Научете повече за Me Luna сега.
  • Източници на информация – Ecosia.org и cnn.com.
  • Ако тази информация Ви е полезна, споделете я и с други хора, за които смятате, че би била полезна.

Безплатна Доставка над 49 лв.

MeLuna.bg 2015 – 2024: Всички права запазени.